JOŠ JEDAN OBRAT

JOŠ JEDAN OBRAT
E, sad kad znaš tako fino da „navaljuješ“ s mojom glavom i teorijom bez prakse u životu… idi sam u Sud pa se „razvedi“, u prvom redu od mame, ako možeš; nemoj poslije da ćekajući da se nešto desi ili ne desi, ispadne da jedva čekaš da nje eto! neće više biti, pa ćeš sa srećom početi najzad da živiš svoj život bez objašnjenja i naknadnog tumačenja. A možda nama treba najprije opravdanje za sve, pa da ne uradimo.
Naravno da hoću da se izvučem iz ovog blata i budem ruža ali ne jednokratna maramica ili na daj bože zatvorim svi sve puteve, porušim mostove za sobom i tek onda se upitam šta dalje (kažeš tek onda će mi se sve otvoriti- hoće, kao i kad sam bila djevica pa poslije zamalo nisam umrla na porodu, jer sam bila blesava i prestara- ja sam kriva jer sam čekala šta si čekala ti do sada). Ma, šta da ti pričam: čekam stan da mi se otvori pa da pređem u njega… sama i „jalova“, a ti ćeš da dreždiš; za mnom valjda.
Šta mi piše bata, pa da krenem opet na tebe… neću i ja valjda da se cjevčim za „nasljedstvo“ do sudnjeg dana, da bi utvrdila posljednji dan da mi u stvari ništa ni ne treba, osim moja djeca… ups! dijete će u svijet, ako nisi znao.
Budi lijep i pozdravljen, ali ne vjerujem ti da posposlen samo čekaš; prosto ne mogu da povjerujem u to… STRAVA ILI pa to je s t r a š n o!!!!
Nataša s mogućnošću tek da ode!
9.3.2017. 7.03 pm
… I JOŠ
Bila sam „razlomljena“ juče, pa izvini za ono i sva prošla u ubuduća pisma bez pravog odgovora. Saša mi na obrat njemu, nudi novac; bolje išta nego ništa ili daj šta daš! hahah! Dačica moj, dokle smo dotjerali; Joca se još vadi.
Pozdrav i sve od Nataše!
p.s. Svašta sanjam/ biće bolje.
10.3.2017. 6.26 AM

Moj Sale mi nudi nešto novca na MOJ račun, ako ili kad se predomislim da mu javim, za liječenje… i samoliječenje, dodala bih. Nije da ne smijem da uzmem, ali „koji račun“…
vol-ti Nataša!
9.27 pm

Advertisements

О natasa1

Pa, naravno kad muljaju dvadeset i kusur godina, taj par "medenjaka". A Vi? Jedva čekam to u junu! Malo sam se zamorila od prijave- čujemo se uskoro, nadam se , i sa komentarima.Pusa!!! Natasa1
Овај унос је објављен под Uncategorized. Забележите сталну везу.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s